Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)337g364kcal77.6g0g6.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g300g1079kcal36g218.8g4.5g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)150g277kcal33g3g15g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g75g315kcal1.5g2.2g33.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g23g5.6kcal0.1g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1866g4305kcal299.2g457.4g139.6g0.2g
Valittu annoskoko933g2152kcal149.6g228.7g69.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna467g1076kcal74.8g114.4g34.9g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560