Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27g239kcal0g0g27g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g800g200kcal16g32g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1866g983kcal38.2g85.4g55.8g0.6g
Valittu annoskoko933g491kcal19.1g42.7g27.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna467g246kcal9.6g21.4g14g0.2g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524