Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g225g54kcal2.7g9.7g0.5g0g
Juustodippi, Pirkka 300g169g219kcal5.2g2.9g20.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras68g236kcal8.8g47.3g1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1868g1951kcal128.2g148.8g90.8g12.6g
Valittu annoskoko934g976kcal64.1g74.4g45.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna467g488kcal32.1g37.2g22.7g3.2g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265