Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2880g3237kcal608.5g0g86.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1560g437kcal9.4g92.8g3.1g39g
Selleri, annos 50g240g34kcal2.4g7.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)816g220kcal10.6g39.2g1.6g13.9g
Vesi3840g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18672g7854kcal1261.8g278.4g182.2g105.8g
Valittu annoskoko9336g3927kcal630.9g139.2g91.1g52.9g
Annoskoko puolitettuna4668g1964kcal315.5g69.6g45.6g26.5g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907