Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4083g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 961g2128kcal168.1g0g163.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1585g1201kcal29.6g244.4g3.2g15.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 504g168kcal3.2g28.5g1g13.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 961g327kcal10.6g51.9g1.9g27.9g
Sipuli, paistettu 168g170kcal2.2g8.2g13.8g2.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 53g155kcal5.8g7.9g11.1g0.3g
Pavut tomaattikastikkeessa1021g766kcal40.8g132.7g1g51g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18672g9826kcal520.6g947.2g390.6g222.2g
Valittu annoskoko9336g4913kcal260.3g473.6g195.3g111.1g
Annoskoko puolitettuna4668g2457kcal130.2g236.8g97.7g55.6g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277