Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1201g324kcal7.2g63.6g2.4g30g
Peruna (vanha, kuorittu)2402g1972kcal43.2g422.7g2.4g24g
Paprika, punainen1801g463kcal16.2g82.9g7.2g36g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)1201g325kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Jauheliha, sika-nauta 2402g5318kcal420.3g0g408.3g0g
Heinz ketsuppi300g306kcal2.7g71.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18672g17479kcal1015.2g1406.8g846.4g222g
Valittu annoskoko9336g8740kcal507.6g703.4g423.2g111g
Annoskoko puolitettuna4668g4370kcal253.8g351.7g211.6g55.5g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926