Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa3989g3989kcal438.8g119.7g199.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml399g84kcal32.3g0g1.2g0.4g
Välipalakeksi, digestive 2154g9210kcal139.6g1271.7g393.1g71.7g
Maitorahka, milbona (500g)359g244kcal43.8g14g0.7g0g
Margariini 80% keskiarvo359g2549kcal1.1g0.7g287.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g38kcal0.4g8.3g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1755g2504kcal219.4g5.3g179.9g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g239g692kcal2.9g134g0g95.7g
Hermesetas-jauhe48g138kcal0.6g26.8g0g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g39148kcal1757.8g3224.2g2123.8g373.8g
Valittu annoskoko9344g19574kcal878.9g1612.1g1061.9g186.9g
Annoskoko puolitettuna4672g9787kcal439.5g806.1g531g93.5g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111500