Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus4007g1202kcal80.1g200.3g12g120.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4007g4448kcal921.6g0g80.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto801g2645kcal216.4g0g192.3g0g
Oliiviöljy 240g2126kcal0g0g240.4g0g
Soijakastike 289g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g21188kcal2466g455.4g1050g240.4g
Valittu annoskoko9344g10594kcal1233g227.7g525g120.2g
Annoskoko puolitettuna4672g5297kcal616.5g113.9g262.5g60.1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890