Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g4272g7262kcal811.6g0g427.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore1282g218kcal7.7g32g5.1g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g641g179kcal3.8g38.1g1.3g16g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2670g667kcal40g120.1g8g0g
Kuohukerma,valio,2dl481g1634kcal9.6g14.4g168.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g19920kcal1745.4g409.2g1219.6g50g
Valittu annoskoko9344g9960kcal872.7g204.6g609.8g25g
Annoskoko puolitettuna4672g4980kcal436.4g102.3g304.9g12.5g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822