Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt6400g2944kcal204.8g307.2g96g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g640g3840kcal134.4g42.2g345.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g192g19kcal2.9g0g1.2g163.2g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g23270kcal1131.8g712g1766.8g326.4g
Valittu annoskoko9344g11635kcal565.9g356g883.4g163.2g
Annoskoko puolitettuna4672g5818kcal283g178g441.7g81.6g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070