PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 5298g2021kcal14.3g373g4.8g181.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1044g3581kcal106.3g730.5g12.5g36.5g
Sokeri 682g2770kcal0g681.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.8g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1325g1890kcal165.6g4g135.8g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g562g3034kcal2.2g2.8g337.2g0g
Maito, Kevyt361g166kcal11.6g17.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g27320kcal604.2g3712.6g991.4g436.8g
Valittu annoskoko9344g13660kcal302.1g1856.3g495.7g218.4g
Annoskoko puolitettuna4672g6830kcal151.1g928.2g247.9g109.2g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219