Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1600g2720kcal160g160g160g1.6g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Voi 90g650kcal1.1g0.4g72.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g220kcal6.5g44.8g0.8g2.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3200g1120kcal51.2g220.8g3.2g44.8g
Vesi, vesijohtovesi 1920g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 448g218kcal5.3g42.5g0.9g7.1g
Sinappi 102g135kcal4.5g14.4g6.1g1.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 960g192kcal6.6g28.8g1g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g11025kcal495.4g1115.6g493.4g182g
Valittu annoskoko9344g5513kcal247.7g557.8g246.7g91g
Annoskoko puolitettuna4672g2756kcal123.9g278.9g123.4g45.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174