Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka834g6007kcal8.3g8.3g667.4g0g
Liivatelehti, gelatiini39g134kcal33g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1604g1027kcal176.5g64.2g3.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g193g770kcal0g192.5g0g0g
Mansikka 3209g1493kcal16g269.5g6.4g61g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g1540g6192kcal123.2g939.5g261.8g57g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g1284g2695kcal38.5g64.2g256.7g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g642g3389kcal59g385.1g173.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g43414kcal909g3846.6g2737.6g236g
Valittu annoskoko9344g21707kcal454.5g1923.3g1368.8g118g
Annoskoko puolitettuna4672g10854kcal227.3g961.7g684.4g59g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316