Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus449g1571kcal62.8g2.2g143.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa2084g2709kcal375g27.1g114.6g0g
Valio fraiche 5%641g577kcal25.6g48.7g32.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1282g2116kcal38.5g51.3g192.3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)321g833kcal99.4g0g48.1g0g
Ketsuppi, Felix240g216kcal2.4g50.5g1.2g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)4327g5658kcal519.3g3202.3g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g27359kcal2246g6764.2g1150.4g0g
Valittu annoskoko9344g13679kcal1123g3382.1g575.2g0g
Annoskoko puolitettuna4672g6840kcal561.5g1691.1g287.6g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821