Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1600g2720kcal320g0g160g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2000g1600kcal30g134g100g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g112g430kcal26.9g0g37g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g528g1441kcal105.6g5.3g116.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)360g2592kcal0g0g288g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g1200g4104kcal82.8g936g4.8g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18694g26677kcal1221.2g2215.2g1433.4g79.8g
Valittu annoskoko9347g13339kcal610.6g1107.6g716.7g39.9g
Annoskoko puolitettuna4674g6669kcal305.3g553.8g358.4g20g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924