Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Selleri, annos 50g125g18kcal1.3g3.8g0g0g
Paprika, vihre25g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g321kcal11.6g50g5.6g17g
Valittu annoskoko936g160kcal5.8g25g2.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna468g80kcal2.9g12.5g1.4g4.3g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639