Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3500g1144kcal21.7g194.6g7g89.3g
Valkosipuli 91g99kcal7.2g14.8g0.5g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 4200g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%1400g1260kcal56g106.4g70g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow42g109kcal4.2g4.2g8.4g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18718g7450kcal178.2g640g423.6g183.8g
Valittu annoskoko9359g3725kcal89.1g320g211.8g91.9g
Annoskoko puolitettuna4680g1863kcal44.6g160g105.9g46g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204