Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 113g613kcal1g0.6g68.6g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Raparperi pakastettu263g81kcal1.8g14.4g0.3g3.7g
Fariinisokeri38g152kcal0g37.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g4327kcal78.2g583.2g180.4g17.6g
Valittu annoskoko936g2164kcal39.1g291.6g90.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna468g1082kcal19.6g145.8g45.1g4.4g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875