Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g27g58kcal3.7g5.8g2.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Basilika, tuore 6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Timjami, annos 3g4.5g10kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g1901kcal79.2g62g144.2g17.2g
Valittu annoskoko936g951kcal39.6g31g72.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna468g475kcal19.8g15.5g36.1g4.3g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407