Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Punajuuri 564g216kcal5.6g38.9g1.1g14.1g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g203g609kcal42.6g2g42.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 50g6.3kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g47g7.1kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Pinjansiemenet, Parrots56g350kcal16.4g7.3g31g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2533kcal131.6g117.4g158.8g34.8g
Valittu annoskoko936g1266kcal65.8g58.7g79.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna468g633kcal32.9g29.4g39.7g8.7g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252