Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.6g12.2g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 499g1713kcal50.9g349.5g6g17.5g
Margariini 80 % laktoositon 87g611kcal0.6g0g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g5292kcal128.8g810.6g158.6g36g
Valittu annoskoko936g2646kcal64.4g405.3g79.3g18g
Annoskoko puolitettuna468g1323kcal32.2g202.7g39.7g9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250