Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1818g1091kcal27.3g236.3g1.8g16.4g
Lanttu 1050g303kcal10.5g48.3g3.1g18.9g
Sipuli (kuorittu)391g106kcal5.1g18.8g0.8g6.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos129g926kcal0.6g0.6g102.9g0g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Vesi3430g0kcal0g0g0g0g
Made 1441g982kcal226g0g7.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)686g1098kcal18.5g18.5g102.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton220g351kcal17.6g8.8g28.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton154g32kcal0.5g2.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g9777kcal612.2g667.6g494.4g84.2g
Valittu annoskoko9360g4888kcal306.1g333.8g247.2g42.1g
Annoskoko puolitettuna4680g2444kcal153.1g166.9g123.6g21.1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293