Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2997g541kcal16.8g74.9g12g21g
Herkkusieni säilyke 999g169kcal21g2g3g24g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.200g699kcal26.6g135.9g4.8g7.6g
Vesi2997g0kcal0g0g0g0g
Timjami 20g57kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g49.9g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi100g330kcal4.5g15g28g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1498g4462kcal278.1g37.5g359.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g13669kcal710.6g589.4g919.6g137g
Valittu annoskoko9360g6835kcal355.3g294.7g459.8g68.5g
Annoskoko puolitettuna4680g3417kcal177.7g147.4g229.9g34.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038