Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5400g32400kcal1134g356.4g2916g0g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.5g
Emmental, punaleima 17%3600g10440kcal1224g0g612g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 270g749kcal5.4g8.1g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g87493kcal4736.2g797g7207.2g1g
Valittu annoskoko9360g43747kcal2368.1g398.5g3603.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna4680g21873kcal1184.1g199.3g1801.8g0.3g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115884