Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g2400g3558kcal486.5g41.3g155.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)1200g3300kcal192g12g276g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)480g144kcal4.8g19.2g1.9g1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 480g1872kcal10.2g10.6g201.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g21493kcal1485.8g910.2g1294.6g78.8g
Valittu annoskoko9360g10747kcal742.9g455.1g647.3g39.4g
Annoskoko puolitettuna4680g5373kcal371.5g227.6g323.7g19.7g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772