(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Herkkusieni säilyke 920g156kcal19.3g1.8g2.8g22.1g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Smetana, rasvaa n. 40 % 480g1872kcal10.2g10.6g201.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton600g1080kcal27g33g90g24g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1000g1100kcal23g40g100g0g
Tonnikala öljyssä 2320g4403kcal629.2g0g208.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g19488kcal1612g401.8g1232.6g240.6g
Valittu annoskoko9360g9744kcal806g200.9g616.3g120.3g
Annoskoko puolitettuna4680g4872kcal403g100.5g308.2g60.2g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233