Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 4050g1220kcal38.1g206.5g8.1g81g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3600g6048kcal720g0g360g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g900g2700kcal36g54g261g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)360g1004kcal50.4g14.4g82.8g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g22188kcal1700.6g593g1425.6g177.2g
Valittu annoskoko9360g11094kcal850.3g296.5g712.8g88.6g
Annoskoko puolitettuna4680g5547kcal425.2g148.3g356.4g44.3g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242