Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 360g81kcal5g6.1g2.2g8.6g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g180g1296kcal1.8g1.8g144g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 7020g2057kcal71.6g327.8g21.8g128.5g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g19109kcal228.8g779.4g1596g274.2g
Valittu annoskoko9360g9554kcal114.4g389.7g798g137.1g
Annoskoko puolitettuna4680g4777kcal57.2g194.9g399g68.6g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768