Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 994g1418kcal124.2g3g101.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka452g3975kcal0g0g451.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1762g6045kcal179.5g1233.2g21.1g61.7g
Leivinjauhe 90g159kcal4.7g34.2g0g0.5g
Sokeri 768g3117kcal0g767.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki904g506kcal76.8g45.2g1.8g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g904g1600kcal1.8g88.5g1.8g0g
Mustikka2710g903kcal13.6g173.5g10.8g89.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)452g1671kcal63.2g248.5g36.1g49.7g
Sokeri 325g1320kcal0g324.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g41428kcal927.6g5836.4g1250.4g402.6g
Valittu annoskoko9360g20714kcal463.8g2918.2g625.2g201.3g
Annoskoko puolitettuna4680g10357kcal231.9g1459.1g312.6g100.7g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956