Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3600g7972kcal630g0g612g0g
Tomaattimurska 3600g1058kcal20.2g190.8g7.2g68.4g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1170g328kcal7g69.6g2.3g29.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g19397kcal1352g636.6g1247.6g229.8g
Valittu annoskoko9360g9698kcal676g318.3g623.8g114.9g
Annoskoko puolitettuna4680g4849kcal338g159.2g311.9g57.5g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452