Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3195g3578kcal702.8g0g95.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g822kcal24.4g167.7g2.9g8.4g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g80g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g80g59kcal3.6g10.3g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz280g288kcal2.5g67.4g0.3g3.4g
Sinappinen salaatinkastike pirkka120g395kcal11.3g9.3g39.5g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 5191g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g11987kcal1505.4g549.6g439.2g39.8g
Valittu annoskoko9360g5993kcal752.7g274.8g219.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna4680g2997kcal376.4g137.4g109.8g10g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859