Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6013g7576kcal661.4g18g541.2g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g1403g3788kcal182.4g0g336.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1603g4009kcal304.7g0.5g352.8g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g200g1804kcal0g0g200.4g0g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.5g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g35808kcal2299.4g37.8g3025.2g0g
Valittu annoskoko9360g17904kcal1149.7g18.9g1512.6g0g
Annoskoko puolitettuna4680g8952kcal574.9g9.5g756.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594