Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 270g614kcal13.7g47.3g38g15.7g
Tomaatti 4500g1025kcal25.2g155.2g13.5g63g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g1800g180kcal19.8g18g3.6g18g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g1260g3175kcal201.6g20.2g252g0g
Basilika, tuore900g360kcal27.9g45g7.2g35.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g11048kcal592.8g631.8g631.2g285g
Valittu annoskoko9360g5524kcal296.4g315.9g315.6g142.5g
Annoskoko puolitettuna4680g2762kcal148.2g158g157.8g71.3g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059