Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2500g875kcal25g162.5g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g50g49kcal3g8.5g0.2g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Nautajauheliha 15%2000g4100kcal360g0g300g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 250g934kcal55.8g0g80g0g
Munakoiso 3750g839kcal18.7g116.2g7.5g93.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 250g496kcal3.4g4.5g50g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g15693kcal945g663.8g982.4g226.4g
Valittu annoskoko9360g7846kcal472.5g331.9g491.2g113.2g
Annoskoko puolitettuna4680g3923kcal236.3g166g245.6g56.6g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465