Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix160g144kcal1.6g33.6g0.8g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore160g40kcal0g14.4g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4000g1200kcal40g240g8g40g
Silakkafilee 4800g6898kcal768g0g427.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g17165kcal1628.8g707.4g874g85.4g
Valittu annoskoko9360g8582kcal814.4g353.7g437g42.7g
Annoskoko puolitettuna4680g4291kcal407.2g176.9g218.5g21.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092