Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.6g12.2g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 500g1716kcal51g350g6g17.5g
Margariini 80 % laktoositon 88g612kcal0.6g0g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1875g5299kcal129.2g811.8g159g36g
Valittu annoskoko937g2650kcal64.6g405.9g79.5g18g
Annoskoko puolitettuna469g1325kcal32.3g203g39.8g9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250