Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 395g95kcal7.1g8.7g1.2g9.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g50g14kcal0.6g2.4g0g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)110g33kcal3.6g4g0.3g0g
Tomaatti 113g26kcal0.6g3.9g0.3g1.6g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g250g175kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1875g863kcal25.6g41.6g21.2g23.4g
Valittu annoskoko938g432kcal12.8g20.8g10.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna469g216kcal6.4g10.4g5.3g5.9g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521