Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g75g21kcal0.8g3.6g0.3g2.3g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g104g292kcal19.8g0g11.5g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g125g100kcal21.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1875g1026kcal89g45.2g28.2g7g
Valittu annoskoko938g513kcal44.5g22.6g14.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna469g257kcal22.3g11.3g7.1g1.8g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115