Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3200g3584kcal704g0g96g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g80g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g80g59kcal3.6g10.3g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz280g288kcal2.5g67.5g0.3g3.4g
Sinappinen salaatinkastike pirkka120g396kcal11.3g9.4g39.6g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 5200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g12007kcal1508g550.6g440g39.8g
Valittu annoskoko9376g6004kcal754g275.3g220g19.9g
Annoskoko puolitettuna4688g3002kcal377g137.7g110g10g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859