Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka374g307kcal12.7g71.1g3.7g3.7g
Palsternakka 1069g680kcal5.3g126.1g4.3g48.1g
Porkkana 1069g349kcal6.6g59.4g2.1g27.2g
Juuriselleri 534g168kcal6.7g24.6g1.1g16.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1603g962kcal24g208.4g1.6g14.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1069g321kcal49.2g20.3g3.2g17.1g
Sipuli (käsittelemätön)534g145kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1603g3740kcal181.1g8g312.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1069g2992kcal203g0g235.1g0g
Persilja 321g88kcal4.4g3.5g0.6g25.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g134g120kcal4g4.7g9.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g19740kcal1007.8g1103.4g1149.2g325.4g
Valittu annoskoko9376g9870kcal503.9g551.7g574.6g162.7g
Annoskoko puolitettuna4688g4935kcal252g275.9g287.3g81.4g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566