Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g140g840kcal29.4g9.2g75.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g70g500kcal0g0.1g56g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g280g714kcal16.5g9g66.9g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Canderel makeutusjauhe11g40kcal0.3g9.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio280g392kcal7.8g18.2g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g5437kcal146.6g99.2g496g0g
Valittu annoskoko938g2719kcal73.3g49.6g248g0g
Annoskoko puolitettuna469g1359kcal36.7g24.8g124g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913