Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 615g111kcal3.4g15.4g2.5g4.3g
Paprika keltainen 70g21kcal0.7g3.6g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli176g527kcal6.5g7.9g52.7g0.2g
Oliiviöljy 25g218kcal0g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g1782kcal22.6g58.8g160g13.6g
Valittu annoskoko938g891kcal11.3g29.4g80g6.8g
Annoskoko puolitettuna469g446kcal5.7g14.7g40g3.4g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716