Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g118g71kcal1.8g15.4g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Lohifilee141g274kcal26.3g0g19g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.9kcal0.2g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1877g936kcal87.6g47.2g44g7.8g
Valittu annoskoko938g468kcal43.8g23.6g22g3.9g
Annoskoko puolitettuna469g234kcal21.9g11.8g11g2g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230