Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore23g9kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Sipuli, tuore158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)113g203kcal2g3.9g19.1g2.9g
Tomaatti, tuore180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g450g1571kcal52.6g326.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1877g3755kcal119.2g696.4g53g18.6g
Valittu annoskoko938g1877kcal59.6g348.2g26.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna469g939kcal29.8g174.1g13.3g4.7g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760