Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 225g217kcal6.8g44.1g0.7g2.2g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 225g334kcal25.2g7.6g22g2.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.1g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 394g180kcal11.8g18.9g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g1668kcal104.2g146.6g70.2g11.4g
Valittu annoskoko938g834kcal52.1g73.3g35.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna469g417kcal26.1g36.7g17.6g2.9g
Arvot/100g100g89kcal5.6g7.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749