Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1199g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Vesi4996g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1327kcal151.9g0g79.9g0g
Kukkakaali, tuore1199g240kcal21.6g26.4g3.6g21.6g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g5238kcal422.8g375.6g213.8g152.4g
Valittu annoskoko9380g2619kcal211.4g187.8g106.9g76.2g
Annoskoko puolitettuna4690g1310kcal105.7g93.9g53.5g38.1g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876