Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4674g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix70g62kcal1.2g10.5g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi103g288kcal9.3g7.2g23.6g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1870g1423kcal35.1g289.8g3.7g18.7g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Porkkana 467g153kcal2.9g26g0.9g11.9g
Selleri, annos 50g234g33kcal2.3g7g0g0g
Palsternakka 234g149kcal1.2g27.6g0.9g10.5g
Paistijauheliha 10%935g1589kcal186.9g0g93.5g0g
Paprika, punainen234g60kcal2.1g10.7g0.9g4.7g
Persilja 94g26kcal1.3g1g0.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g7816kcal496.8g804.4g249.4g122.6g
Valittu annoskoko9380g3908kcal248.4g402.2g124.7g61.3g
Annoskoko puolitettuna4690g1954kcal124.2g201.1g62.4g30.7g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619