Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Broilerifilee, marinoimaton1400g1498kcal323.4g0g21g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Juuriselleri 100g32kcal1.3g4.6g0.2g3.1g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka80g8.8kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1000g350kcal28g47g10g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g40g80kcal2g10g4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g40g112kcal3.4g6.8g7.6g0.1g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g8215kcal846g860.2g148.4g110.2g
Valittu annoskoko9380g4108kcal423g430.1g74.2g55.1g
Annoskoko puolitettuna4690g2054kcal211.5g215.1g37.1g27.6g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095