Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2000g3400kcal400g0g200g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino2000g6800kcal460g1060g74g120g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3200g1083kcal97.9g156.8g3.2g0g
Ketsuppi, Felix200g180kcal2g42g1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g400g1120kcal76g0.4g88g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g28873kcal2330.2g2732g932g276.4g
Valittu annoskoko9380g14436kcal1165.1g1366g466g138.2g
Annoskoko puolitettuna4690g7218kcal582.6g683g233g69.1g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649