Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g175g595kcal35g0g50.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1400g392kcal8.4g83.3g2.8g35g
Kaali, valkokaali3500g739kcal42g119g7g73.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto875g2450kcal166.3g0g192.5g0g
Sipuli (kuorittu)490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18760g23298kcal1497.6g453g1712g233.6g
Valittu annoskoko9380g11649kcal748.8g226.5g856g116.8g
Annoskoko puolitettuna4690g5825kcal374.4g113.3g428g58.4g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158